Utvalda tavlor med fri frakt

Vi på Umber erbjuder minimalistisk konst på nätet. All konst är unik och säljs endast här i vår webbshop. Vi är grafiska formgivare och skapar all konst själva, för att passa i det moderna hemmet. Alla tavlor är i standardmått så de enkelt kan ramas in, de flesta tavlorna finns i måtten 50 x 70 cm och det är vanligt att para ihop två eller fler tavlor för att skapa en serie. Våra vädertavlor är ett exempel på hur man kan skapa en serie av tavlor för att pryda en lite större väggyta. Har ni funderingar på vilken tavla ni ska välja eller vad som passar i just ert hem kan ni givetvis höra av er. Berätta då gärna lite om vilken stil ni har eller gillar och bifoga några bilder från ert hem. Vi hjälper mer gärna till att skapa fler hem med en exklusiv minimalistisk känsla.

Alla tavlorna i vår webbshop är svartvita, och det finns en tanke bakom det. Det gör det lättare att passa in tavlorna i olika miljöer. Det skapar även kontrastrik konst vilket vi tycker är helt rätt i ett modernt hem. Tavlorna blir även lättare paras ihop när alla är svartvita.

Vi tycker själva att tavlorna passar bra med en tunn svart ram. IKEA säljer en väldigt prisvärd ram som de kallar Strömby. Den är enkel att använda och passar riktigt bra till våra tavlor som har måtten 50 x 70 cm.